_MG_6730.jpg

Hannah Weytjens

Hannah is de jongste van ons team. Ze studeert zit in haar derde Bachelor Sociologie aan KU Leuven. Hannah zorgt voor de functionaliteit van de cursusdienst en is gepassioneerd door de strijd tegen extremisme tijdens haar vrije tijd.

_MG_6580.jpg

Elina Kuokkanen

Elina is afkomstig van Finland en heeft recentelijk haar Master in Europese Studies aan KU Leuven behaald. In haar thesis focuste ze op de interreligieuze dialoog, en deze kennis zet ze nu in de praktijk om bij Bonding Beyond Borders.

_MG_6537.jpg

Gerald Walravens

Gerald is student Business Economics, met specialisaties in Marketing en Big Data. Momenteel volgt hij ons project nauw op vanuit Madrid en kijkt hij toe op de financiële gezondheid. Hij beheert ook onze posts op Facebook en Instagram. Buiten Bonding Beyond Borders heeft hij een grote passie voor dans en is hij ervaren leerkracht in de stijlen Jazz en Hedendaags.

 
 
jolien photo.png

Jolien Peeters

Jolien studeert Communicatie Wetenschappen aan KU Leuven. Ze is geïnteresseerd in de invloed die media uitoefent op de maatschappij. Dit heeft haar ook bij Bonding Beyond Borders gebracht, door sociale media te gebruiken om extremisme en polarisatie tegen te gaan. Momenteel is ze op erasmus in Ierland, genietend van nieuwe avonturen en inspiratie om ons project te internationaliseren.

 
pamela photo.jpg

Pamela Caci

Pamela is afkomstig van Albanië heeft een passie voor sociale veiligheid. Ze rond momenteel haar Master European Studies af aan KU Leuven en start in januari bij NAVO. Ondertussen versterkt ze het team om de samenleving toleranter en veiliger te maken.

 
amelie photo.jpg

Amelie Godefroidt

Amelie doet onderzoek aan the Centre for Research on Peace and Development als Ph.D. Fellow of the Research Foundation Flanders (FWO) KU Leuven. Ze behaalde er eerder een Bachelor en een Master in Communicatiewetenschappen en een Master in Comparatieve en Internationale Politiek. Haar PhD project focust specifiek op de socio-psychologische impact van de Boko Haram crisis in Nigerië en de invloed dat het conflict heeft op de relaties tussen verschillende religieuze groepen in het land. In Juli 2018 begeleidde Amelie het Bonding Beyond Borders team tot de overwinning van de Facebook Digital Global Challenge.