Trotse winnaars van de Facebook Digital Global Challenge Spring 2018

Onze team van vijf, onder de leiding van Amelie Godefroidt, werd uitgenodigd om naar Washington D.C. te reizen. Dit als een van de top drie teams in de Facebook Digital Global Challenge. Na het project te hebben mogen presenteren aan de jury, ontvingen we de eerste prijs van de wedstrijd. We zijn ontroerd door het enthousiasme waarmee we ontvangen zijn door verschillende mensen onderweg. Het verhaal van Bonding Beyond Borders is zeker niet voorbij, en we kijken uit naar nieuwe uitdagingen!

Lees het officiële persbericht van de overwinning hier: https://edventurepartners.com/press-release-bonding-beyond-borders-from-belgium-takes-top-honors-at-spring-2018-facebook-global-digital-challenge/


B3 Winners.jpg
Elina KuokkanenComment