Op zoek naar een CTO in Madrid!

Aandacht aandacht,

Bonding Beyond Borders wilt het onbekende leren kennen en is momenteel op zoek naar een BSc of MSc student in Madrid! We rekruteren momenteel een Chief Technical Officer met ervaring in Mobile App Development en deel wil uitmaken van onze start-up in een leiderspositie. Aarzel niet om een kijkje te nemen in dit formulier (https://goo.gl/forms/83i7CV2W7SQkqBjK2) waar je meer info kan vinden over de positie en de mogelijkheid hebt om te appliqueren voor zaterdag 3 november om 11h59 GMT.

Bedankt om deze boodschap te verspreiden!

Laatste shoot in Brussel!

Zoek ons op maandag 22 oktober tussen 17h en 19h op Rue Delaunoy 58, 1080 Molenbeek-Saint-Jean! Sommige van onze oude vrienden komen weer hun verhalen opnieuw vertellen - deze keer zullen we de video’s maken met een meer professionele uitrusting en met de hulp van document maker Bas Van Hoeck. We kijken er al naar uit om iedereen opnieuw te ontmoeten, en we hopen ook vele nieuwe gezichten te zien!

Tijd voor nieuwe verhalen

Op een prachtig zonnige dag gingen we de Brusselse vibes ervaren en nieuwe verhalen verzamelen. We zijn dankbaar voor de bijdrage van Saleh, Cloes, Victoria, Hannah, Shafiq, Lucas, Clara, Adrienne, Isabel, Beth and David. Als de dagen wat donkerder en kouder worden, blijft het licht van deze dag bij ons samen met de verhalen die we gehoord hebben. En ze blijven leven in de nieuwe uitdagingen die we weer beginnen ontwikkelen.

Een debat met leerkrachten

Vlaams Vredesinstituut organiseede een book launch voor Omgaan met Controverse en Polarisatie in de Klas. Het debat bracht inzicht tot de realiteit van dagelijkse situaties in het secundair onderwijs, en het heeft onze visie nogmaals versterkt - de leerkrachten hebben tools nodig om op een meer eenvoudige en vlottere manier dialoog open te houden over controversiële onderwerpen. Allen zo kunnen ze polarisatie in de klas en daarbuiten tegen gaan. Dit is wat we met ons spel willen doen, de leerkrachten steunen op een praktische manier en de dialoog tussen leerlingen open houden.

Op weg naar het Start-Up statuut

We bezochten een voormalige winnaar van P2P Digital Global Challenge, Choose your Future, in Turku, Finland. Wat origineel begon als een project van twintigtal studenten, is uitgegroeid tot een succesvol bedrijf. De directeur van het bedrijf, Susanna Lahtinen, deelde inzichten en tips op basis van haar eigen ervaringen van een bedrijf op te starten en te leiden.

Trotse winnaars van de Facebook Digital Global Challenge Spring 2018

Onze team van vijf, onder de leiding van Amelie Godefroidt, werd uitgenodigd om naar Washington D.C. te reizen. Dit als een van de top drie teams in de Facebook Digital Global Challenge. Na het project te hebben mogen presenteren aan de jury, ontvingen we de eerste prijs van de wedstrijd. We zijn ontroerd door het enthousiasme waarmee we ontvangen zijn door verschillende mensen onderweg. Het verhaal van Bonding Beyond Borders is zeker niet voorbij, en we kijken uit naar nieuwe uitdagingen!

Lees het officiële persbericht van de overwinning hier: https://edventurepartners.com/press-release-bonding-beyond-borders-from-belgium-takes-top-honors-at-spring-2018-facebook-global-digital-challenge/


B3 Winners.jpg